Formulari de contacte amb l'Oficina d'Atenció a l'Usuari

Omple aquest espai NOMÉS si qui escriu el formulari no és l'usuari afectat). En aquest cas posa-hi també el teu NIF, telèfon i adreça de correu electrònic
(lloc, data, fets concrets, testimonis, etc.)
Consento que l'Institut d'Assistència Sanitària tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar la relació institucional de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) derivades de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l'IAS.

Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l'Institut d'Assistència Sanitària"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s/n 17190 Salt
Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Insitut d'Assistència Sanitària derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’IAS. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s7n 17190 Salt).
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.