Avís legal

Dades identificatives

Per complir amb el deure d'informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades:

L’Institut d'Assistència Sanitària realitza la direcció, gestió i administració dels centres, els serveis i els establiments de protecció de la salut i prevenció de la malaltia, d’atenció especialitzada, d’atenció primària, d’atenció sociosanitària, d’atenció a la salut mental i a les drogodependències i d’assistència social, i la prestació integral d’aquests serveis en l’àmbit de la salut, els serveis socials, la docència i la recerca, tant en règim domiciliari com ambulatori o d’internament, ja sigui directament, mitjançant aliances, donant suport a altres institucions o dispositius o mitjançant la gestió i administració de programes institucionals.

Protecció de dades

l'IAS compleix les directrius del Reglament General de Protecció de Dades, i altres normatives vigents, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per això, en cada formulari de recollida de dades de caràcter personal d'aquest lloc web, l'IAS informarà l'usuari de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de la informació, i (v) el procediment per exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat.

Propietat intel·lectual i industrial

L'IAS és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d'aquesta pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (imatges, so, àudio, vídeo, textos, marques o logotips, combinacions de colors, estructura, disseny, etc.). Queda expressament prohibida la reproducció, la distribució i la comunicació pública, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de l'IAS. L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de l'IAS.

Enllaços

En cas que a www.ias.cat es publiquessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs web, l'IAS no exercirà cap tipus de control sobre el contingut d'aquests llocs web. En qualsevol cas, l'IAS no assumirà cap responsabilitat pels continguts d'un lloc web aliè.

Limitació de responsabilitat

L'IAS no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que podrien causar errors o omissions en els continguts o la transmissió de virus o altres programes maliciosos arran de la navegació en aquest lloc web, malgrat haver adoptat les mesures tècniques necessàries per tal d'evitar-ho.

Modificacions i actualitzacions

L'IAS es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avis, modificacions al contingut d'aquest lloc web.

 

 

IASGirona