Docència

L’IAS disposa de diferents unitats docents per a la formació d’especialistes i té conveni de col·laboració amb universitats, centres d’ensenyament i entitats de recerca a tot Catalunya. L’IAS està acreditat per part del Ministeri de Sanitat i Política Social com a Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental i d'Obstetrícia i Ginecologia. L’any 1996, l’organització ja va ser acreditada pel Ministeri d’Educació i Ciència per a la formació d’especialitat en Psiquiatria; l’any 1998, per a la formació de Psicòlegs Clínics; l’any 2000, per a la formació en Infermeria en Salut Mental; l’any 2007 per impartir l’especialitat de llevadores, el 2009, per a la formació de metges de família en rotació hospitalària, i el 2023 per a la formació especialitzada en Psiquiatria Infantil i de l'Adolescència. Des que els diferents dispositius han estat acreditats, s’han format a l’IAS més de dos-cents professionals. 


L’oferta docent de l’IAS per a aquest curs 2024-2025 és de 21 places: 4 de psiquiatria d'adults, 1 de psiquiatria infantil, 3 de psicologia clínica, 5 d’infermeria en salut mental, 2 de llevadores, 6 de metges/ses de família i 4 d'infermers/es de família, en rotació a l’Hospital Santa Caterina.

 

Si esteu valorant la possibilitat de fer la vostra especialització a l’IAS, en primer lloc, moltes gràcies per tenir-nos en compte. Volem que sapigueu que els professionals de la institució estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu relacionat amb aquesta etapa formativa per tal que estigueu segurs de la vostra elecció. Per això el dimecres 20 de març organitzarem una Jornada de Portes obertes, a les instal·lacions del Parc Hospitalari Martí i Julià, campus de salut i recerca, a les 13.30 hores. 

Si estáis valorando la posibilidad de hacer vuestra especialización en el IAS, en primer lugar, muchas gracias por tenernos en cuenta. Queremos que sepáis que los profesionales de la institución estamos a vuestra disposición para aclararos cualquier duda que tengáis relacionada con esta etapa formativa para que estéis seguros de vuestra elección. Por eso, el miércoles 20 de marzo organizaremos una Jornada de Puertas abiertas, en las instalaciones del Parque Hospitalario Martí i Julià, campus de salud e investigación, a las 13.30 horas.

Podeu realitzar les vostres inscripcions a la jornada al següent formulari. Podéis realitzar vuestras inscripciones a la jornada en el seguiente formulario.

INSCRIPCIONS - INSCRIPCIONES AQUÍ! 

PROGRAMA EN CATALÀ     

PROGRAMA EN CASTELLANO

Contactar amb la Unitat Docent/Unidad Docente · Tel. 639 703 265 · docencia.ias@gencat.cat

Secretaria de Docència de l’IAS
Parc Hospitalari Martí i Julià

Hospital Santa Caterina. Primera planta (zona de l'àrea mèdica)

Accés a les Guies itineraris de formació per als residents

Acceso a las Guías itinerarios de formación para los residentes

 

 

IASGirona