Docència

L’IAS disposa de diferents unitats docents per a la formació d’especialistes i té conveni de col·laboració amb universitats, centres d’ensenyament i entitats de recerca a tot Catalunya. L’IAS està acreditat per part del Ministeri de Sanitat i Política Social com a Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental i d'Obstetrícia i Ginecologia. L’any 1996, l’organització ja va ser acreditada pel Ministeri d’Educació i Ciència per a la formació d’especialitats en Psiquiatria; l’any 1998, per a la formació de Psicòlegs Clínics; l’any 2000, per a la formació en Infermeria en Salut Mental; l’any 2007 per impartir l’especialitat de llevadores, i el 2009, per a la formació de metges de família en rotació hospitalària. Des que els diferents dispositius han estat acreditats, s’han format a l’IAS més de dos-cents professionals. 

L’oferta docent de l’IAS per a aquest curs 2021-2022 és de 16 places: 3 de psiquiatria, 3 de psicologia clínica, 2 d’infermeria en salut mental, 2 de llevadores i 6 de metges de família en rotació a l’Hospital Santa Caterina.

Si esteu valorant la possibilitat de fer la vostra especialització a l’IAS, en primer lloc, moltes gràcies per tenir-nos en compte. El proper 5 de maig organitzem una jornada de portes obertes, al Parc Hospitalari Martí i Julià i us convidem a venir. Volem que sapigueu que els professionals de la institució estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu relacionat amb aquesta etapa formativa per tal que estigueu segurs de la vostra elecció. 

Programa i inscripcions

 

AVÍS: TANCADES LES INSCRIPCIONS EN LES ESPECIALITATS DE PSICOLOGIA CLÍNICA I LLEVADORES

 

Contactar amb la Unitat Docent/Unidad Docente · Tel. 639 703 265 · docencia@ias.cat

Secretaria de Docència de l’IAS
Parc Hospitalari Martí i Julià

Hospital Santa Caterina. Primera planta (zona de l'àrea mèdica)

 

Accés a les Guies itineraris de formació per als residents

Acceso a las Guías itinerarios de formación para los residents

Vegeu vídeos de residents actuals en què us ofereixen el seu testimoni  - Testimonios de residentes actuales

 

 

 

 

 

IASGirona