Docència

L’IAS disposa de diferents unitats docents per a la formació d’especialistes i té conveni de col·laboració amb universitats, centres d’ensenyament i entitats de recerca a tot Catalunya. L’IAS està acreditat per part del Ministeri de Sanitat i Política Social com a Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental i d'Obstetrícia i Ginecologia. L’any 1996, l’organització ja va ser acreditada pel Ministeri d’Educació i Ciència per a la formació d’especialitats en Psiquiatria; l’any 1998, per a la formació de Psicòlegs Clínics; l’any 2000, per a la formació en Infermeria en Salut Mental; l’any 2007 per impartir l’especialitat de llevadores, i el 2009, per a la formació de metges de família en rotació hospitalària. Des que els diferents dispositius han estat acreditats, s’han format a l’IAS més de dos-cents professionals. 


L’oferta docent de l’IAS per a aquest curs 2023-2024 és de 20 places: 4 de psiquiatria, 3 de psicologia clínica, 5 d’infermeria en salut mental, 2 de llevadores i 6 de metges de família en rotació a l’Hospital Santa Caterina.

 

Si esteu valorant la possibilitat de fer la vostra especialització a l’IAS, en primer lloc, moltes gràcies per tenir-nos en compte. Volem que sapigueu que els professionals de la institució estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu relacionat amb aquesta etapa formativa per tal que estigueu segurs de la vostra elecció. Per això hem organitzat una Jornada de Portes obertes, que durem a terme el dimecres 22 de març de 2023, a les instal·lacions del Parc Hospitalari Martí i Julià, campus de salut i recerca. 

Si estáis valorando la posibilidad de hacer vuestra especialización en el IAS, en primer lugar, muchas gracias por tenernos en cuenta. Queremos que sepáis que los profesionales de la institución estamos a vuestra disposición para aclararos cualquier duda que tengáis relacionada con esta etapa formativa para que estéis seguros de vuestra elección. Por eso hemos organizado una Jornada de Puertas abiertas, que llevaremos a cabo el 22 de marzo de 2023, en las instalaciones del Parc Hospitalari Martí i Julià, campus de salud e investigación.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIONS - INSCRIPCIONES AQUÍ! 

Contactar amb la Unitat Docent/Unidad Docente · Tel. 639 703 265 · docencia@ias.cat

Secretaria de Docència de l’IAS
Parc Hospitalari Martí i Julià

Hospital Santa Caterina. Primera planta (zona de l'àrea mèdica)

Accés a les Guies itineraris de formació per als residents

Acceso a las Guías itinerarios de formación para los residentes

Vegeu vídeos de residents actuals en què us ofereixen el seu testimoni  

 

 

 

 

 

IASGirona