Docència

L’IAS disposa de diferents unitats docents per a la formació d’especialistes i té conveni de col·laboració amb universitats, centres d’ensenyament i entitats de recerca a tot Catalunya. L’IAS està acreditat per part del Ministeri de Sanitat i Política Social com a Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental i d'Obstetrícia i Ginecologia. L’any 1996, l’organització ja va ser acreditada pel Ministeri d’Educació i Ciència per a la formació d’especialitats en Psiquiatria; l’any 1998, per a la formació de Psicòlegs Clínics; l’any 2000, per a la formació en Infermeria en Salut Mental; l’any 2007 per impartir l’especialitat de llevadores, i el 2009, per a la formació de metges de família en rotació hospitalària. Des que els diferents dispositius han estat acreditats, s’han format a l’IAS més de cent professionals. 

L’oferta docent de l’IAS per a aquest curs 2020-2021 és de 15 places: 3 de psiquiatria, 2 de psicologia clínica, 2 d’infermeria en salut mental, 2 de llevadores i 6 de metges de família en rotació a l’Hospital Santa Caterina.

Si esteu valorant la possibilitat de fer la vostra especialització a l’IAS, en primer lloc, moltes gràcies per tenir-nos en compte. Volem que sapigueu que els professionals de la institució estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu relacionat amb aquesta etapa formativa per tal que estigueu segurs de la vostra elecció. Aquest any, amb motiu de la pandèmia de la Covid19, no ha estat possible celebrar les Jornades de portes obertes als futurs residents que organitzem cada any perquè pugueu triar amb coneixement el centre on voleu fer la vostra formació però us convidem a veure aquests vídeos, un de la cap d'estudis, la Dra. Cristina Gibert, que explica els punts clau de la docència a la nostra institució, i un altre on residents actuals, de diferents anys i especialitats de salut mental i d'obstetrícia i ginecologia, expliquen la seva experiència i el motiu que els va fer triar l'IAS com a centre per fer la seva formació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactar amb la Unitat Docent/Unidad Docente · Tel. 639 703 265 · docencia@ias.cat

Secretaria de Docència de l’IAS
Parc Hospitalari Martí i Julià

Hospital Santa Caterina. Primera planta (zona de l'àrea mèdica)

Els programes de formació estan elaborats per les comissions nacionals de cada una de les especialitats i aprovades posteriorment pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Són les guies que estableixen els criteris generals de formació en cada especialitat. A partir d’aquests programes cada centre desenvolupa el seu programa formatiu per a cada una de les especialitats que té acreditades. Tots els programes han d’estar aprovats per la Comissió de Docència de l'IAS.

Consulteu aquí les guies de Formació POSTGRAU · MIR · PIR · IIR · 

Consultad aquí las guías de Formación POSTGRADO · MIR · PIR · EIR ·

GUIA ITINERARI RESIDENTS
PSIQUIATRIA 

 

GUIA ITINERARI RESIDENTS
PSICOLOGIA CLÍNICA

 

 

 

 

GUIA ITINERARI RESIDENTS
INFERMERIA ESPECIALITZADA
EN SALUT MENTAL

 

 

GUIA ITINERARI RESIDENTS
INFERMERIA OBSTÈTRIC
GINECOLÒGICA

 

 

 
IASGirona