L’IAS amplia el consultori local de Riells i Viabrea

L’IAS començarà la setmana vinent les obres de reforma del consultori local d’atenció primària de Riells i Viabrea. Les obres, que es duran a terme del 20 al 28 de juliol, permetran disposar d’una nova consulta específica per a l’atenció a les urgències, a més d’un nou espai per a l’esterilització de material i àrea de magatzem.

Amb la reforma, que permetrà millorar la comoditat, tant dels pacients com dels professionals, el centre disposarà d’un total de cinc consultes. També és durà a terme una remodelació de l’àrea d’administració. L’import total de la inversió és de 60.000 euros.

Els treballs s’han concentrat en només 10 dies per tal de reduir al màxim l’afectació assistencial. Durant els dies de les obres el consultori quedarà tancat provisionalment i els usuaris seran atesos al CAP de Breda, centre de referència, on s’atendran tant les urgències, com les visites programades, ja sigui mèdiques o d’infermeria, amb el mateix equip de professionals que els atenia al consultori local.  

El Consultori de Riells i Viabrea pertany a l’Àrea Bàsica de Salut de Breda-Hostalric, que inclou els municipis de Breda, Hostalric, Massanes, Sant Feliu de Buixalleu, a més de Riells i Viabrea. Els equips d’atenció primària d’aquesta ABS donen atenció a una població aproximada de 12.500 habitants, els quals tenen com a hospital bàsic de referència l'Hospital Santa Caterina de Salt. 

PRIMARIA
Dimarts, 14 Juliol 2015