Unitat de Cures Intensives

Servei Assistencial

Presentació

La Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Santa Caterina és una àrea on es concentren els recursos humans i tecnològics necessaris per atendre els pacients de forma coordinada i continuada, en un moment vital caracteritzat per una gravetat real o potencial de la persona ingressada. Habitualment, els pacients ingressats a l’UCI estan greus o en situació crítica, o en el postoperatori d’intervencions complexes.

Horari de visites i informació

La unitat té establerts uns horaris de visita que prioritzen la feina dels professionals amb el pacient i que se’l pugui visitar en les condicions adequades.

Migdia: de 13.00 a 14.00 h. Durant aquesta franja l’equip mèdic i d’infermeria responsable donarà informació en el mateix box.
Tarda: de 16.00 a 19.00 h (en cas que el pacient estigui despert)
 

L’UCI del Santa Caterina és una unitat de portes obertes. I això vol dir que l’equip assistencial valorarà en cada cas i moment que l’acompanyant habitual pugui disposar d’una franja horària de visites més àmplia. Aquest horari s’acordarà prèviament amb l’equip cuidador. 

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Santa Caterina està compromesa amb la humanització de les unitats de crítics. És per això que l’equip de professionals aposta per una atenció més amable, personalitzada i propera als pacients i familiars, però sempre complint amb els estàndards tecnològics, de qualitat i seguretat.

La unitat està equipada amb l’última tecnologia disponible per a aquest tipus de servei. Disposa de 8 boxs, a més dels espais propis i idonis per al seu funcionament. Es tracta d’una UCI on l’espai físic forma part del procés de la cura, amb molta llum natural, vistes a l’exterior, reducció de soroll i privacitat.

On som?

Parc Hospitalari Martí i Julià
Hospital Santa Caterina

C. Dr. Castany s/n
Planta baixa

Telèfon: 972 1890 000 - ext. 1441 - uci@ias.cat

 

Àmbit: 

Hospital