Vull tenir un fill al Santa Caterina

L'assistència obstètrica a l'Hospital Santa Caterina està basada en el respecte, en la informació a la dona al llarg de tot el procés de l’embaràs, i en la recerca de la major naturalitat del part sobre la base de l'evidència científica, amb l'objectiu d'obtenir a més d’uns bons resultats obstètrics i perinatals, un alt nivell de satisfacció de la dona i la seva parella.

L’Hospital Santa Caterina disposa d’un Servei de Ginecologia i Obstetrícia que atén l’àrea d’influència del centre, el Gironès i la Selva interior. El servei agrupa dues àrees de coneixement. D’una banda la Ginecologia que tracta les malalties de l’aparell reproductor femení, inclosa la mama; i de l’altra l’Obstetrícia, que té com a objectiu l’assistència de la dona en les fases de gestació, part i puerperi.

Aquesta activitat es desenvolupa tant a l’entorn hospitalari, on presta servei de 24 hores, com a l’atenció primària on porta a terme el programa ASSIR (Atenció a la salut sexual i reproductiva).

El part a l’aigua i l’acompanyament al dol perinatal són dues pràctiques del Servei que han estan  acreditats pel Sistema Nacional de Salut com a bones pràctiques sanitàries.

Preguntes freqüents

Què haig de portar a l'hospital quan ingressi per part?

Vull que m'acompanyin en la cesària. Què haig fer? 

Si el seu fill ve de natges

Xerrades informatives 

Apunta't a les xerrades informatives! 

Lectures recomanades

Si vostè és de fora de l’àrea d’influència de l’Hospital Santa Caterina però vol tenir el seu fill/a en el nostre centre, pot fer la seva sol·licitud emplenant el següent formulari

On som?

Parc Hospitalari Martí i Julià
Hospital Santa Caterina

C. Dr. Castany s/n
Telèfon: 972 182 600

 

Hospital