Jornades gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple, 18 i 19 d'octubre

El dies 18 i 19 d'octubre, la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona durà a terme les Jornades gironines del Mediterrani en esclerosi múltiple edició 2019,

El dies 18 i 19 d'octubre, la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona durà a terme les Jornades gironines del Mediterrani en esclerosi múltiple edició 2019, amb seu a l'Hotel Carlemany de Girona.

L’esclerosi múltiple és una malaltia complexa que requereix d’un enfocament i maneig multidisciplinar, en la que hi estan implicats diferents professionals de la salut i on, cada vegada més, les persones afectades estan més apoderades, més informades i participen més en la presa de decisions. El maneig adequat de la gran quantitat d’informació que hi ha avui en dia sobre la malaltia i les noves tecnologies ens obren un futur tant enriquidor com esperançador. Un any més, des de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial Girona s'han organitzat aquestes jornades amb l’objectiu d’actualitzar i de discutir, entre persones expertes en la malaltia de diferents disciplines, alguns dels aspectes més rellevants i innovadors sobre la malaltia, posant especial atenció a les inquietuds de les persones afectades i a l’ús de les noves tecnologies aplicades en salut.

Dades importants a recordar:

Data: 18-19 octubre 2019
Lloc: Hotel Carlemany. Girona
Àrea d’influència de la reunió: Catalunya, Balears, València, Múrcia.
Dirigit a: especialistes en Neurologia, Infermeria, Neuropsicologia, Psicologia, Neuroradiologia, Neurorehabilitació, Farmàcia. Investigadors de l’àmbit. Estudiants de medicina i d’infermeria.
Assistència: limitada a un màxim de 80 persones.

HOSPITAL
Dimarts, 1 Octubre 2019