Premi al Santa Caterina per la seva tasca en la donació de sang

L'Hospital Santa Caterina ha rebut avui el premi de l'Associació de Donants de Sang de Girona per la seva tasca en el "bon ús de la sang" en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Girona, amb les consultes d'atenció a la drepanositosi i d'estalvi de sang, i per la seva contribució a la donació de sang. Ha recollit el guardó el president de l'Institut d'Assistència Sanitària, el doctor Joan Profitós. L'acte de lliurament s'ha dut a terme en el marc de la 41ena assembla anual de l'associació al Centre Cultural de la Mercè de Girona. Durant l'acte s'ha posat en valor novament el treball dels voluntaris, així com els bons resultats de donacions de l'any 2017, amb 2.600 bosses de sang i 68 donacions de plasma més obtingudes a comarques gironines. 

La present edició de l'acte dels voluntaris també ha premiat la tasca a favor de la donació de sang de diferents organitzacions i persones. A totes elles el nostre reconeixement i felicitació: ajuntaments de Banyoles, Caldes de Malavella i Setcasas, l'IES Montilivi, Ràdio Vilafant, Carles Avilés, Xavier Prat i Cati Badosa.

Aprofitem l'ocasió per avançar-vos que el proper dimarts 12 de juny hi haurà una nova campanya de donació a l'Hospital Santa Caterina. Animem a tothom a col·laborar-hi.

HOSPITAL
Diumenge, 27 Maig 2018