Concert solidari de corals “CantEM per l’Esclerosi Múltiple”, el 28 de setembre a l'Aula Magna de la UdG

El proper 28 de setembre a les 21h. l'Aula Magna de la Universitat de Girona (Església de Sant Domènec) acollirà el concert solidari de corals “CantEM per l’Esclerosi Múltiple”, una iniciativa de persones amb aquesta malaltia, la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona, l’IDIBGI, la Universitat de Girona i els hospitals Dr. Josep Trueta i Santa Caterina. 

L’objectiu del concert és conscienciar a la societat de la malaltia i donar un missatge en positiu.  Les persones afectades i la ciutadania en general hem de lluitar per integrar a la societat a les persones per a què puguin seguir fent una vida el més normal possible, malgrat tenir una malaltia neurològica crònica. L’avenç de la lluita contra la malaltia només es pot aconseguir mitjançant la recerca i la integració a la societat mitjançant el treball interdisciplinari entre els diferents professionals i l’empoderament de les persones afectades.

Aquest concert solidari pretén recollir fons que seran gestionats per la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona i el grup de recerca en Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’IDIBGI, i que es destinaran a la recerca en esclerosi múltiple i per a millorar el maneig interdisciplinari de les persones afectades d’aquesta malaltia.

Us animem a participar i a gaudir d’aquest CantEM per l’Esclerosi Múltiple !!!

SOCIOSANITARI
Dilluns, 17 Setembre 2018