Noves dates de les Jornades gironines del Mediterrani en esclerosi Múltiple: 15 i 16 de novembre

Cartell de les Jornades gironines del Mediterrani en esclerosi múltiple 2019,

El dies 15 i 16 de novembres són les noves dates de celebració de les Jornades gironines del Mediterrani en esclerosi múltiple 2019, que es van haver d'anul·lar en la data prevista (19 i 20 d'octubre) per motius de mobilitat i de la situació del país aquella setmana. Les jornades, organitzades per la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial Girona, tindran lloc a igualment a l'Hotel Carlemany de Girona.

L’esclerosi múltiple és una malaltia complexa que requereix d’un enfocament i maneig multidisciplinar, en la que hi estan implicats diferents professionals de la salut i on, cada vegada més, les persones afectades estan més apoderades, més informades i participen més en la presa de decisions. El maneig adequat de la gran quantitat d’informació que hi ha avui en dia sobre la malaltia i les noves tecnologies ens obren un futur tant enriquidor com esperançador. Un any més, des de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial Girona s'han organitzat aquestes jornades amb l’objectiu d’actualitzar i de discutir, entre persones expertes en la malaltia de diferents disciplines, alguns dels aspectes més rellevants i innovadors sobre la malaltia, posant especial atenció a les inquietuds de les persones afectades i a l’ús de les noves tecnologies aplicades en salut.

Dades importants a recordar:

Data: 15 i 16 de novembre 2019
Lloc: Hotel Carlemany. Girona
Àrea d’influència de la reunió: Catalunya, Balears, València, Múrcia.
Dirigit a: especialistes en Neurologia, Infermeria, Neuropsicologia, Psicologia, Neuroradiologia, Neurorehabilitació, Farmàcia. Investigadors de l’àmbit. Estudiants de medicina i d’infermeria.
Assistència: limitada a un màxim de 80 persones.

SOCIOSANITARI
Dilluns, 28 Octubre 2019