Hem sabut diagnosticar les persones amb discapacitat intel·lectual que presenten un trastorn de salut mental?

Imatge del material editat

El proper 27 de gener, l’IAS acollirà l’acte de presentació dels continguts de la Jornada de discapacitat intel·lectual i salut mental, que va tenir lloc el 14 de maig de 2021 i que va comptar amb la participació de professionals de la xarxa especialitzada en salut mental per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'IAS, estesa arreu del territori català. Hi van participar més de tres-cents professionals d’entitats i serveis socials (bàsics i especialitzats) i dels sectors de la salut i l’educació.

Aquest continguts queden recollits ara en un llibret que forma part de la Col·lecció Diàlegs Granés Fundació. El document sintetitza les diferents ponències de la jornada, organitzada per Granés Fundació, Dincat i l'Associació Catalana de Psiquiatria i Salut Menta, amb la col·laboració de l'IAS, i permet accedir a la transcripció completa de les mateixes.
 

Programa 

Presentació
Laura Masferrer, directora gerent de Granés Fundació
Gemma Parramon, presidenta de l'SCPiSM
Víctor Galmés, gerent de Dincat

Acte d’entrega del material divulgatiu per part de dos testimonis, Irene Tohà i Gerard Ayats, al director de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), Claudi Camps.
Presentació del llibret. Ramon Novell, cap del Servei de Discapacitat Intel·lectual i Salut Mental de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS).
Cloenda. Antoni Vilà, vicepresident de Granés Fundació

L’acte es durà a terme per streaming el proper 27 de gener, a les 17.30 h, a la sala d’actes de l’Hospital Santa Caterina, amb seu al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Acte gratuït. Inscripció obligatòria. Feu aquí la inscripció i se us enviarà l'enllaç de connexió.

SALUTMENTAL
Divendres, 21 Gener 2022