El cicle Sinèrgic porta Paula Grande a la Unitat de Trastorns de Conducta Alimentària del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt

Cartell del concert

Aquest dimecres 20 de setembre, Paula Grande actuarà en exclusiva per a les persones usuàries de la Unitat de Conducta Alimentària Unitat del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, i ho farà en el marc dels concerts de tardor del cicle Sinèrgic, una iniciativa que té la voluntat d’humanitzar els espais hospitalaris i penitenciaris de la demarcació de Girona i d’apropar la música a les persones que més ho necessiten, “conscients de la capacitat de la música en els processos de cura i rehabilitació”, segons afirma el seu coordinador, Martí Santcliment. Tot seguit, la cantant i compositora, farà una sessió a la planta d’hospitalització de l’Institut Català d’Oncologia, a l’Hospital Trueta de Girona. 

Sinèrgic és un projecte de la productora Neandertal Records, que compta amb el suport de la Diputació de Girona. Els concerts estan destinats a acompanyar les persones treballadores dels centres hospitalaris, familiars, pacients i interns dels centres penitenciaris. Neandertal Records reivindica així el poder transformador de la música i la necessitat de dinamitzar culturalment els espais d’assistència mèdica i penitenciaris a través de tallers de música, sessions de musicoteràpia i petits concerts íntims. El cicle no busca donar una cobertura cultural i musical completa sinó, més aviat, destacar la importància de pràctiques com la dinamització cultural o la musicoteràpia i el seu enorme poder sanador.

 

 

SALUTMENTAL
Dimarts, 19 Setembre 2023