Formulari de sol·licitud de visita a la Unitat de Salut Internacional · Hospital Santa Caterina

Consento que l'Institut d'Assistència Sanitària tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar la relació institucional de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) derivades de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l'IAS.

Horari de visites: de dilluns a dimecres de 9.00 a 19.00 hores i dijous i divendres de 9.00 a 14.00 hores. La sol·licitud de visita a la unitat només es pot fer a través d'aquest formulari. 

Les visites urgents no s'atendran sense cita prèvia. Si aquest és el seu cas, també ha de demanar visita urgent a través d'aquest formulari.

En el cas de necessitar prova diagnòstica de covid-19, ja sigui TAR o PCR prèvia al viatge, seleccioni opció al formulari

En cas de necessitar fer una prova de tuberculina o Mantoux, seleccioni opció al formulari

Què cal portar quan vingui de visita? 

  • La Targeta Sanitària Individual
  • El DNI/Passaport originals
  • El carnet de vacunes

Preus vigents (tarifes establertes pel Servei Català de la Salut)

  • Visita d'infermeria (obligatòria per a l'administració de vacuna i/o consell del viatger): 25 euros. En cas que es tracti d'una visita d'una unitat familiar, les persones menors de 14 anys només han de pagar l'injectable.
  • Administració de vacunes recomanades (excepte febre groga): 15 euros a partir de l'1 de juliol de 2022. Preu total independentment del nombre de vacunes 
  • Vacuna de la febre groga:19 euros
  • Obtenir un duplicat del carnet de la febre groga o altre certificat internacional: 5 euros
  • Visita urgent:  60 euros a partir de l'1 de juliol de 2022.  Les visites urgents no s'atendran sense cita prèvia. 
  • Prova PCR al viatger: 70 euros (tarifa establerta pel Servei Català de la Salut)
  • Test Antígens Ràpid de Covid: 15 euros (tarifa establerta pel Servei Català de la Salut)

 

Unitat de Salut Internacional
Parc Hospitalari Martí i Julià
Hospital Santa Caterina
C/Dr. Castany s/n. 17190 · Salt


Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l'Institut d'Assistència Sanitària"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s/n 17190 Salt
Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Insitut d'Assistència Sanitària derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’IAS. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s7n 17190 Salt).
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.