Formulari de sol·licitud de visita a la Unitat de Salut Internacional · Hospital Santa Caterina

Consento que l'Institut d'Assistència Sanitària tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar la relació institucional de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) derivades de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l'IAS.

Horari de visites: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. La sol·licitud de visita a la unitat per a només es pot fer a través d'aquest formulari. Les visites urgents no s'atendran sense cita prèvia. Si aquest és el seu cas, també ha de demanar visita urgent a través d'aquest formulari.

En el cas de necessitar prova PCR prèvia al viatge, consulti requisits i condicions de dilluns a divendres de 13 a 14h, als telèfons :  972 18 26 00 ext: 1252/1253/1254.

Què cal portar quan vingui de visita? 

  • La Targeta Sanitària Individual
  • El DNI/Passaport originals
  • El carnet de vacunes

Preus vigents (tarifes establertes pel Servei Català de la Salut)

  • Visita d'infermeria (consell al viatger): 25 euros. En menors d'edat la visita és gratuïta.
  • Vacunes recomenades: 10 euros. Preu total independentment del nombre de vacunes. Aquest preu no inclou la vacuna de la febre groga.
  • Vacuna de la febre groga: 19 euros.
  • Duplicat del carnet de la febre groga: 5 euros
  • Visita urgent: 50 euros. 
  • Prova PCR al viatger: 93 euros 

Unitat de Salut Internacional
Parc Hospitalari Martí i Julià
Hospital Santa Caterina
C/Dr. Castany s/n. 17190 · Salt


Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l'Institut d'Assistència Sanitària"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s/n 17190 Salt
Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Insitut d'Assistència Sanitària derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’IAS. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s7n 17190 Salt).
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.