Formulari de sol·licitud de visita a la Unitat de Salut Internacional · Hospital Santa Caterina

Consento que l'Institut d'Assistència Sanitària tracti les meves dades amb la finalitat de gestionar la relació institucional de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) derivades de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l'IAS.

Horari de visites: de dilluns a dimecres de 9.00 a 19.00 hores i dijous i divendres de 9.00 a 14.00 hores. La sol·licitud de visita a la unitat només es pot fer a través d'aquest formulari. 

Les visites urgents no s'atendran sense cita prèvia. Es considera visita urgent aquella visita sol·licitada amb menys de 10 dies d'antelació al viatge (el preu no inclou l'administració d'injectables). Si aquest és el seu cas, també ha de demanar visita urgent a través d'aquest formulari.

En el cas de necessitar prova diagnòstica de covid-19, ja sigui TAR o PCR prèvia al viatge, seleccioni opció al formulari

En cas de necessitar fer una prova de tuberculina o Mantoux, seleccioni opció al formulari

Què cal portar quan vingui de visita? 

  • La Targeta Sanitària Individual
  • El DNI/Passaport originals
  • El carnet de vacunes

Preus vigents (tarifes establertes pel Servei Català de la Salut)

  • Visita d'infermeria (obligatòria per a l'administració de vacuna i/o consell del viatger): 25 euros. En cas que es tracti d'una visita d'una unitat familiar, les persones menors de 14 anys només han de pagar l'injectable.
  • Administració de vacunes recomanades (excepte febre groga): 15 euros a partir de l'1 de juliol de 2022. Preu total independentment del nombre de vacunes 
  • Vacuna de la febre groga:19 euros
  • Obtenir un duplicat del carnet de la febre groga o altre certificat internacional: 5 euros
  • Visita urgent: 60 euros a partir de l'1 de juliol de 2022. 
  • Prova PCR al viatger: 70 euros (tarifa establerta pel Servei Català de la Salut)
  • Test Antígens Ràpid de Covid: 15 euros (tarifa establerta pel Servei Català de la Salut)

 

Unitat de Salut Internacional
Parc Hospitalari Martí i Julià
Hospital Santa Caterina
C/Dr. Castany s/n. 17190 · Salt


Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l'Institut d'Assistència Sanitària"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s/n 17190 Salt
Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Insitut d'Assistència Sanitària derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’IAS. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut d'Assistència Sanitària. Parc Hospitalari Martí i Julià. C/Doctor Castany s7n 17190 Salt).
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.