David Estruch, nou adjunt a la gerència per a afers professionals i econòmics IAS - ICS Girona

David Estruch Mas assumeix des d'avui 1 d'octubre de 2018 l'adjuntia a la gerència per a afers professionals i econòmics IAS - ICS Girona, càrrec que havia estat ocupant el Sr. Xavier Saballs Bruell fins l'1 d'agost passat, quan va assumir la Direcció de Persones i Desenvolupament Professional de l'Institut Català de la Salut. David Estruch continuarà desenvolupant les tasques de cap de l'Assessoria Jurídica de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, que duu a terme des de fa nou anys. 

David Estruch és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb una dilatada formació en gestió sanitària, recursos humans i altres temes. Va incorporar-se a l'assessoria jurídica de l'ICS a Girona l'any 1996, essent nomenat cap de Recursos Humans de l'Àmbit d'Atenció Primària l'any 2004. Al 2009 va assumir la direcció de l'Assessoria Jurídica del Trueta. Durant aquests anys, ha estat estretament lligat també al patronat de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona, al Comitè d'ètica Assistencial, al Comitè d'Ètica i Investigació Clínica... i altres càrrecs estretament lligats a la seva formació acadèmica.

El seu nomenament va ser aprovat pel Consell d'Administració de l'Institut d'Assistència Sanitària en la seva sessió del dia 27 de setembre de 2018.

 

IASGIRONA
Dilluns, 1 Octubre 2018