13 de novembre, a l'Hospital Santa Caterina, conferència del Dr. Antoni Trilla "La vacuna de la grip: efectiva, segura i no ens l'acabem de creure ..."

El proper 13 de novembre tindrà lloc a l'Hospital Santa Caterina la conferència  "La vacuna de la grip: efectiva, segura i no ens l'acabem de creure ...", a càrrec del doctor Antoni Trilla, cap del servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. L'acte, obert a tothom, forma part de les sessions generals hospitalàries de l'Institut d'Assistència Sanitària. La conferència es durà a terme de 8.15 a 9.00 hores, a la sala d'actes de l'hospital (Parc Hospitalari Martí i Julià. Carrer Doctor Castany s/n. Salt).

Antoni Trilla, investigador d'ISGlobal, ha estat premiat recentment amb la V Distinció del Claustre de Doctors i del Consell Social de la Universidad de Barcelona, de la qual també és professor i vicegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Va ser premiat per la seva tasca divulgativa al voltant de les malalties infeccioses i la manera de prevenir-les, particularment en temes de brots epidèmics i de vacunació. Se li reconeix la seva tasca constant amb els mitjans de comunicació per fer arribar al públic la informació en llenguatge senzill, conservant sempre un to serè i el seu rigor científic. La seva participació ha estat decisiva en la comunicació de nombroses crisis de salut pública nacionals (com la del enterovirus a Catalunya el 2016) i internacionals (com la de la grip a de 2009, la de l'ebola en 2014-2016 o la de l'Zika el 2015). Al llarg de la seva trajectòria ha rebut altres distincions com la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari, la Medalla Big Vang a la comunicació científica, i el Premi d'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges. La seva investigació se centra en la prevenció i amb control d'infeccions relacionades amb els hospitals, la grip, i el control de malalties altament contagioses. 

IASGIRONA
Dissabte, 10 Novembre 2018