Jornada de reflexió de l'Agenda Llatinoamericana 2020, el proper 5 d'octubre, a l'Hospital Santa Caterina

Mural de l'Agenda Llatinoamericana 2020 al vestíbul de l'Hospital Santa Caterina
L’Hospital Santa Caterina acollirà aquest any novament la jornada de reflexió de l’Agenda Llatinoamerica a la demarcació de Girona. L’acte, obert a tothom que s'hi vulgui sumar, se celebrarà el dissabte 5 d’octubre i es presenta amb el lema de l'Agenda “Tsunami 4.0 a la vista! La revolució digital que ve”. La jornada, coorganitzada per l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de la Coordinadora d’ONG Solidàries, l'Ajuntament de Salt i la Comissió de l’Agenda de la vila, comptarà amb la participació  d'Elsa Elisabeth Fuentes, llicenciada en Dret, Economia i Empresa, que en farà la presentació. Els assistents s’organitzaran després en grups de treball per reflexionar i debatre sobre la temàtica, a partir d’una sèrie d’articles seleccionats. El debat plenari i les conclusions posaran punt i final a la jornada.
 
Aquesta jornada s’emmarca dins de les línies de treball de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de l’IAS, empresa pública sanitària de la Generalitat de Catalunya. 


Programa · lloc: Aula de docència de l’Hospital Santa Caterina (2on pis)

09.30 h  Benvinguda i agraïments. Joaquim Casanovas, gerent de l'IAS.
09.35 h  Introducció: “Agenda 2010: Tsunami 4.0 a la vista. La revolució que ve". Elsa Elisabeth Fuentes, llicenciada i doctoranda en Dret, Economia i Empresa.
10.15 h  Grups de treball: debat i reflexió entorn a la temàtica, a partir d’articles seleccionats de l’agenda.
11.30 h  Descans – cafè
11.50 h  Debat plenari i conclusions
13.30 h  Fi de la Jornada
14.00 h  Dinar

Us podeu descarregar el programa aquí
Fotografia - Mural anunci al vestíbul de l'Hospital Santa Caterina. Autor IAS.

 

IASGIRONA
Divendres, 27 Setembre 2019