El proper 19 de maig: Webinar “Compartim experiències, les infermeres del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt en temps de Covid”, amb motiu del Dia Internacional de la Infermera

Cartell de la jornada
Amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, el proper dimecres 19 de maig, l’Institut d'Assistència Sanitària (IAS) organitzarà el Webinar “Compartim experiències, les infermeres del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt en temps de Covid”. Avui 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria i, enguany, vol reflexionar sobre l'impacte de la COVID-19 en el sistema de salut sota el lema escollit pel Consell Internacional d'Infermeria (ICN) "Infermeres: una veu per liderar. Una visió de futur per a l'atenció de salut".

Aquest esdeveniment se celebra cada 12 de maig a tot el món per commemorar el naixement de Florence Nightingale (Florència, 1820 - Londres, 1910), infermera britànica considerada la mare de la infermeria moderna, ja que en va crear el primer model conceptual i va ser capaç de demostrar la importància de les cures.
 
Dades de connexió a la sessió:

Seguiu al Twitter @iasgirona testimonis del col·lectiu de l'IAS!

IASGIRONA
Dimecres, 12 Maig 2021