El gegant Mau i la seva colla de Sant Celoni visiten el Parc Hospitalari amb el seu projecte "Onada d'agraïments"

Imatge de grup de la colla gegantera i professionals sanitaris amb el gegant Mau als jardins del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt

Avui, professionals de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) han rebut al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt l’agraïment del gegant Mau i la seva colla de Geganters de Sant Celoni. La visita d'emmarca dins del projecte Onada d’agraïments, que recorrerà més de 1.800 km aturant-se en més d’una quarantena d’hospitals i CUAP de totes les regions sanitàries catalanes. El cap de colla, Jordi Deumal, ha fet lectura de l’agraïment en què ha posat en valor el compromís i l’esforç del personal sanitari durant la pandèmia. També ha tingut paraules de suport per a les famílies que han perdut éssers estimats i de record a la solidaritat ciutadana en els moments “més durs”. Per la seva banda, l’Eva Casadevall, cap de llevadores de l’Hospital Santa Caterina, ha expressat la importància de tenir cura dels professionals sanitaris: “Pilar del Sistema de Salut de Catalunya.”

Durant la visita, en què s’han intercanviat obsequis simbòlics, persones usuàries del Servei de Discapacitat Intel·lectual de l’IAS han tingut l’ocasió de posar-se a la pell d’en Mau.

Volem expressar el nostre agraïment al gegant Mau i a la seva colla de geganters i grallers de Sant Celoni i al seu ajuntament i alcalde per la seva visita i iniciativa “Onada d’Agraïments” als professionals.

 

IASGIRONA
Diumenge, 18 Setembre 2022