Prorrogada la data de presentació de les candidatures a les ajudes Talent Gironí al 3 de maig

S'obre una nova convocatòria al Talent Gironí amb tres ajudes post-residència per a professionals sanitaris. Aquesta beca es dirigeix a personal sanitari que ha acabat la residència, que podrà combinar l'activitat assistencial amb l'investigació.

L'ajuda està impulsada pel Dipsalut i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Griona (COMG). També hi col·laboren les institucions sanitàries a les que poden pertànyer les persones candidates: l'Institut Català de la Salut a Girona, l'Institut d'Assistència Sanitària, l'Institut Català d'Oncologia a Girona i l'Institut de Diagnòstic per la Imatge.

Què permet aquesta ajuda?

La beca permet que la persona beneficiària combini la seva activitat assistencial amb l’activitat investigadora, incorporant-se a un grup de recerca de l’IDIBGI durant un any (prorrogable fins a un any més). La persona guanyadora s’escull mitjançant un procés competitiu que avalua la seva trajectòria i la proposta del projecte de recerca que vol realitzar amb l’ajuda, així com la trajectòria del grup de recerca on s’incorporarà.

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins el proper dia 3 de maig de 2024.

Consulta les bases i condicions de la convocatòria.

IASGIRONA
Divendres, 26 Abril 2024