La infermera de l’IAS, Laura Manzanero, reconeguda amb el premi Jove Talent, de la Societat Catalano-Balear d’Infermeria en la categoria de Gestió

Laura Manzanero a l'Hospital Santa Caterina

La infermera Laura Manzanero, supervisora de la Unitat de Subaguts i Cures Pal·liatives de l’Hospital Santa Caterina de Salt, ha estat reconeguda amb el premi Jove Talent, de la Societat Catalano-Balear d’Infermeria en la categoria de Gestió.

Manzanero és infermera per la Universitat de Girona (2014) i formada en Innovació i Recerca en cures infermeres per la Universitat Autònoma de Barcelona. L’any 2017 fa fer Postgrau en Cures Pal·liatives de la Universitat de Barcelona, i a l’any 2020 va cursar el Màster d’Atenció Infermera al Pacient crític de la Universitat de Girona. Interessada per la gestió l’any 2021, amb 29 anys, opta a una vacant de comandament intermedi i en resulta escollida. Aquest any, també, inicia la seva faceta docent a la Universitat de Girona.

Els darrers anys també s’ha format en resolució de conflictes, treball en equip, habilitats comunicatives i intel·ligència emocional. El seu objectiu és liderar amb empatia i en base al lideratge transformacional que fomenta la creativitat i el canvi. Actualment, es troba immersa dins d’un programa d’expert en intel·ligència emocional i és una de les referents de la prestació d’ajuda a  morir de l’Institut d’Assistència Sanitària, tant en l’àmbit de l’atenció primària com de l’hospitalària, i responsable de liderar la creació de la Comissió d’Eutanàsia de l’organització. Des del gener del 2024 també forma part de la Comissió funcional de Seguretat del pacient.

Des d'aqui la nostra enhorabona!

 

IASGIRONA
Dimecres, 22 Maig 2024