Presentació del Programa “Activa’t per la salut mental” a Girona

El proper 15 de juny, tindrà lloc la presentació del Programa “Activa’t per la salut mental” a Girona, un acte dirigit a la ciutadania, moviment associatiu i als professionals sanitaris i del sector social. L’acte se celebrarà a l’auditori Josep Irla Irla (Edifici de la Generalitat de Catalunya. Plaça Pompeu Fabra, 1 17002 Girona), a les 18.00 hores.

El projecte “Activa’t per la salut mental” pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental, o risc de patir-ne, i els seus familiars, puguin esdevenir agents de salut actius en el seu propi procés de recuperació, i millorar així la seva qualitat de vida.

És un projecte impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions.

El sector del Gironès-Pla de l’Estany de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions és territori pilot del Projecte, que es desplega a través de l’Associació de Família i Salut Mental de Girona i Comarques i l’Institut d’Assistència Sanitària.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç

IASGIRONA
Dimecres, 3 Juny 2015