Aquest diumenge Girona es tornarà a sumar a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"

Un any més Girona tornarà a participar a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la població al voltant d'aquesta malaltia. La piscina municipal de la Devesa serà l'escenari central a la ciutat, el proper 12 de juliol, d'aquesta iniciativa social que es portarà a terme alhora en més de 600 piscines d'arreu de Catalunya. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Girona es bolca un any més en l'esdeveniment i, a part de la piscina de la Devesa, la campanya també es farà a la piscina de Can Gibert del Pla durant el matí i a la piscina de Palau el matí de divendres.

El tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso, ha fet una crida als gironins i gironines "a participar de totes les activitats organitzades per a l'ocasió, que tenen com a objectiu contribuir a millorar els tractaments que combaten aquesta malaltia". A la presentació també hi ha assistit el coordinador de la Unitat de Neuroimmunologia i de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, Lluís Ramió i Torrentà; la cap de comunicació i sensibilització de la Fundació Esclerosi Múltiple, Núria Fusté, i la coordinadora de les campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple, Maria José Muñoz.

La campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" consisteix a convidar la ciutadania a nedar en solidaritat amb les persones afectades d'esclerosi múltiple i a comptabilitzar els metres nedats mitjançant un registre de participants. Paral·lelament, i sempre de forma opcional, es demana que es faci una aportació econòmica per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia que afecta principalment gent jove i que es calcula que pateixen unes 7.000 persones a Catalunya. Podeu consultar-ne més informació al web http://mullat.fem.es

IASGIRONA
Dijous, 9 Juliol 2015