IAS Sport estrena nova pàgina web

L'Institut d'Assistència Sanitària, a través de la línia IAS Plus, línia assistencial de serveis que no entren dins la cartera de prestacions pública, va posar en marxa fa un temps la Unitat de Medicina de l’Esport que es diu IAS Sport, concebuda i equipada com a servei especialitzat i integral en l’atenció a la salut de l’esportista federat i de totes les persones que practiquen un esport de qualsevol intensitat, disciplina i edat, i dirigida també a aquelles persones amb patologia crònica que es puguin beneficiar de l’activitat física com a part del seu tractament (hipertensió arterial, fibromiàlgia, diabetis, etc.).

Ubicada a l’Hospital Santa Caterina (Parc Hospitalari Martí i Julià), IAS Sport queda englobada dins l’estructura general de l’hospital, amb relació amb la resta d’unitats i serveis (proves diagnòstiques, exploracions complementàries, tractament, rehabilitació i fisioteràpia, etc. ) i en estreta col·laboració amb la Unitat de Medicina de l’Esport del Consell Català de l’Esport, ubicada igualment al Santa Caterina. 

IAS Sport compleix amb els requisits per estar acreditat com a servei de medicina de l’esport de nivell 3 o preferent, segons els requisits del decret 108/2014, de 22 de juliol, pel qual s'estableix el procediment d'acreditació dels centres i serveis de medicina de l'esport a Catalunya. 

L'objectiu d'IAS Sport és oferir una atenció mèdica que garanteixi la màxima seguretat i la salut en l’esport a tots els seus nivells (iniciació, competició i temps de lleure). 

IAS Sport
Tel. 972186922
medicina.esportiva@ias.cat
www.iassport.cat • @iassport
 

IASGIRONA
Divendres, 24 Juliol 2015