L’Hospital Santa Caterina acull un any més la jornada de reflexió de l’Agenda Llatinoamericana

L’Hospital Santa Caterina serà novament la seu de la presentació de l’Agenda Llatinoamericana al territori. L’acte se celebrarà el dissabte 23 de setembre en format de jornada de reflexió i debat sobre l’Agenda, que es presenta sota el lema “Igualtat de gènere”. La jornada, coorganitzada per l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de la Coordinadora d’ONG Solidàries i la Comissió de l’Agenda de Salt, és oberta a tothom. Tot seguit de la benvinguda institucional, la presentació de l’Agenda 2018, anirà a càrrec la professora d’educació secundària, Glòria Sanz. Els assistents s’organitzaran després en grups de treball per reflexionar i debatre sobre la temàtica, a partir d’una sèrie d’articles seleccionats. El debat plenari i les conclusions posaran punt i final a la jornada.

Amb motiu de la jornada a partir del proper dimecres 20 de setembre hi haurà una exposició sobre la temàtica al vestíbul de l'hospital.

Aquesta jornada s’emmarca dins de les línies de treball de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de l’IAS, empresa pública sanitària de la Generalitat de Catalunya.

Programa • lloc: Aula de docència de l’Hospital Santa Caterina (2on pis)

09.45 h   Benvinguda i agraïments
09.50 h   Introducció: “Agenda 2018: Igualtat de gènere”, a càrrec de Glòria Sanz, professora d’educació secundària
10.30 h   Grups de treball: debat i reflexió entorn a la temàtica, a partir d’articles seleccionats de l’agenda
11.30 h   Descans – cafè
11.50 h   Debat plenari i conclusions
13.30 h   Fi de la Jornada
14.00 h   Dinar

 

 

IASGIRONA
Dilluns, 28 Agost 2017